درباره نشریه

مجوزها

نشریه آموزش پژوهی، نشریه­ای است کاملاً علمی متعلق به دانشگاه فرهنگیان که از سال 1394 طی مجوز شماره 53102/341/100 کمیسیون تخصصی نشر علمی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان راه اندازی شده و طی مجوز شماره 78787 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت فصلنامه شروع به انتشار نمود.

همچنین این فصلنامه، شماره شاپا (ISSN)الکترونیکی و چاپی را نیز دریافت نموده است(در صفحه اصلی وب سایت فصلنامه قابل مشاهده می باشد).

نوع تناوب انتشار نشریه، حوزه جذب مقالات، زبان انتشار، نحوه بررسی مقالات

نشریه به صورت فصلنامه منتشر شده و در زمینه های مختلف بهبود آموزش در نظام آموزشی(به ویژه آموزش و پرورش و تربیت معلم)  نسبت به دریافت و انتشار مقالات  در سه قالب مقالات کامل اصیل علمی ، مقالات کوتاه علمی و همچنین مقالات مروری که قبلا در هیچ نشریه و یا کتابی به چاپ نرسیده باشند پس از انجام فرآیند برررسی اولیه و فرآیند دواوری دقیق اقدام می­نماید. با توجه به اینکه زبان اصلی انتشار  مقالات زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی می­باشد، لذا این نشریه آماده دریافت مقالات محققین مختلف از سراسر کشور در حوزه­های مربوطه می­باشد. همچنین با توجه به اینکه چشم انداز نشریه در جهت حضور در نمایه­های بین المللی معتبر می­باشد، لذا این آمادگی را  نسبت به دریافت و بررسی مقالات کامل علمی به زبان انگلیسی دارد، تا در صورت تائید و اخذ مجوز های لازم نسبت به چاپ آن در شماره­های ویژه در نشریه اقدام نماید. لذا محققین علاقمند از سراسر جهان که دارای مقالات علمی  در حوزه موضوعی این نشریه باشند، می­توانند نسبت به ارسال مقالات خود به زبان انگلیسی به این نشریه اقدام نمایند تا پس از طی فرآیند داوری دقیق و اخذ پذیرش نسبت به چاپ و انتشار در شماره­های ویژه نشریه اقدام گردد.

ارسال مقاله برای نشریه و انجام فرآیند داوری در این نشریه به صورت کاملا رایگان بوده و همچنین  مقالات پس از طی فرآیند داوری دقیق توسط حداقل 3 داور و تائید توسط حداقل 2 داوری و انجام اصلاحات لازم می تواند موفق به اخذ پذیرش گردد. انتشار و چاپ مقالات پذیرش شده در نشریه نیز کاملا رایگان می­باشد. از آنجایی که سیاست اصلی این نشریه بر ترویج و گسترش علم در بین تمام محققین دنیا می­باشد، لذا دسترسی به تمامی مقالات آرشیوی این نشریه به صورت رایگان می­باشد.

برخورد با تخلفات علمی

از آنجایی که صداقت و راستی در انجام تحقیقات علمی مبنای کار سردبیر و اعضای هیات تحریریه نشریه می­باشد، لذا تیم  نشریه همواره تلاش می­نماید تا نسبت به  جلوگیری از تقلب و کپی برداری در مقالات علمی را سرلوحه خود قرار دهند. بر همین اساس از شیوه نامه برخورد با تخلفات علمی کمیته نشر  مطالب علمی(COPE) استفاده نموده و در راستای عضویت در این کمیته اقدام نموده است.